Tervetuloa syömään!

Ravintola Peltopyyn toiminta-ajatus on yksinkertainen: erinomaista ruokaa erityisessä paikassa.

Ravintola Peltopyy on paitsi lounaspaikka myös tasokas A-oikeuksin varusteltu seurustelu- ja ruokailupaikka iltaisin. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme unohtumattomia kokemuksia hyvän ruuan ja juoman parissa, tyylikkäässä ravintolamiljöössä.

Lounaan tarjoilemme arkisin klo 11-15.00 noutopöydästä. Saatavana on myös tasokkaampi pihvilounasvaihtoehto esimerkiksi neuvottelulounaille. Viikonloppuisin tarjoamme myös seisovan pöydän herkkuja klo 12-16.00.

 

Yrityksemme kautta järjestyy myös pitopalvelu niin yksityisiin kuin yritystenkin tilaisuuksiin. Kysy tarjousta häihin, merkkipäiville, sukujuhlaan, yrityksen edustustilaisuuteen tai Tyky-päiville. Palvelut ja tarjottavat räätälöidään tarpeittenne ja toiveittenne mukaan. Ammattitaitoinen henkilökunta takaa juhlanne onnistumisen!

 

Erikoinen paikka, Vuoden kylä –tittelin voittaneen Peltokorven kylän kupeessa ja Toivosen eläinpuiston vieressä, luo ravintolaamme myös ominaispiirteen, joka sekä antaa että velvoittaa. Alusta alkaen on ollut selvää, että me Peltopyyssä haluamme sitoutua vahvasti Peltokorven yhteisöön. Tätä kuvastaa myös nimivalintamme, jonka alkuosa on lainattu suoraan kylän nimestä, ja koko nimi viittaa alueella poikkeuksellisen vahvaan peltopyyn luonnonvaraiseen kantaan. Ja onhan tämä lintulaji suomalaisessa kansanperinteessä tunnettu onnen lintuna!


Ravintola Peltopyy
lounas klo 11-14
a`la carte
pitopalvelu
A-oikeudet
100 asiakaspaikkaa
Seisova pöytä la-su klo 12-16.00

mahdollisuus neuvottelutilaan

baari
iso terassi

Lounaslistan löydät ylläolevasta valikosta,

lounasaika ma-pe 11.00-14.00

 

Kasikulmantie 3, 68300 Kälviä | puh 050-4000118 | ravintola[at]peltopyy.fi | www.peltopyy.fi